Maaltijd

De grote, glutenvrije wraps van Schär zijn een heerlijke basis voor een Mexicaanse maaltijd. Vul de wrap met gebakken ui, bonen, tomaten, kruiden en (vega)gehakt en beleg ze met sla en guacamole voor een zomerse maaltijd!

Lees meer

Beleg deze gluten- en lactosevrije pizzabodems van Schär met jouw favoriete beleg en bak af in de oven. Heerlijk smullen! Bevat 2 bodems per verpakking.

Lees meer

Glutenvrije en lactosevrije biologische pizzabodem van Schnitzer. Beleg je pizzabodem met je favoriete toppings en bak hem 10-12 minuten in de oven. Heerlijk glutenvrij Italiaans genieten! Per stuk verpakt.

Lees meer

Veganistische, glutenvrije macaroni van Semper. Deze pasta is in Italië gemaakt maar is makkelijk in je eigen keuken te bereiden. Neem ongeveer 75 gram pasta per persoon en laat het 10-12 koken in licht gezouten water. Roer af en toe door en klaar!

Lees meer

Veganistische, glutenvrije fusilli van Semper. Gemaakt in Italië met 8,5 gram eiwitten per 100 gram. Binnen 10-12 minuten klaar voor een heerlijke maaltijd. Lekker, makkelijk en gezond!

Lees meer

Glutenvrije, veganistische spaghetti met eiwit van Semper. Gebruik zo'n 75 gram spaghetti per persoon. Deze pasta is gemaakt in Italië en thuis in 7 tot 8 minuten klaar. Eindelijk weer tijd voor heerlijke spaghettigerechten!

Lees meer

Semper - Volkoren Linguine Biologisch. Deze glutenvrije linguine pasta is volkoren en gemaakt van rijstmeel. Echte Italiaanse pasta, breed en met een goede textuur.

Lees meer

Tagliatelle van Semper is gemaakt van maismeel en ei. Je hebt binnen een handomdraai een heerlijke glutenvrije pasta op tafel staan!

Lees meer

Sedani pasta is een donkere, grove pastasoort, die smaken en sauzen beter vasthoudt en meer bite heeft dan gewone pastasoorten. Deze pasta is gemaakt van 100% rijstmeel.

Lees meer

Smedes - Viskruiden. Een heerlijke, glutenvrije kruidenmix speciaal samengesteld voor het op smaak brengen van vis.

Lees meer

Bak je vis met dit glutenvrije visbakmeel van Smedes. Frituur je verse vis of bak het in de koekenpan. Je hoeft alleen water toe te voegen. Gemaakt door een bedrijf met 40 jaar aan kennis en ervaring. Nu in 350 gram verpakking.

Lees meer

VA Foods - Gebakken Uitjes. Waarschijnlijk heb je dit al heel lang gemist: glutenvrije gebakken uitjes! Deze uitjes zijn heerlijk bij oosterse gerechten. Een pikant en knapperige toevoeging!

Lees meer

De heerlijke Ketjap Manis van Yakso. Heerlijk om bijvoorbeeld je kip ermee te marineren.

Lees meer

Biologische glutenvrije Ketjap manis van Go-Tan is een zoete sojasaus die heel goed gebruikt kan worden in wokgerechten of soepen.

Lees meer

Geef meer smaak aan je soep en maaltijden met de glutenvrije soeparoma van Morga.

Lees meer

De heerlijke Penne Rigate van Massimo Zero, een echte Italiaanse pasta! Breng per 100 gram pasta 1.5 liter water aan de kook. De pasta moet tussen de 9 en 10 minuten, blijf tussendoor proeven voor de ideale structuur.

Lees meer

Deze heerlijke glutenvrije Risoni van Massimo Zero smaakt zoals authentieke Italiaanse pasta zou moeten smaken. Deze zachte orzo is de perfecte combinatie van pasta en rijst en heel veelzijdig in gebruik.

Lees meer