Melen

Met het boekweitmeel van Le Poole kun je van alles bakken! Brood, pannenkoeken, en nog veel meer.

Lees meer

De rijstebloem van Le Poole is het perfecte alternatief voor tarwebloem!

Lees meer

De boekweitmeel van Bauckhof. Zowel voor zoete als hartige gerechten. Heerlijk om bijvoorbeeld pannenkoeken te bakken of een lekkere bananenbrood.

Lees meer

Rijstmeel van Bauckhof. Deze meel heeft een milde smaak. Gemaakt van fijn vermalen, volkoren rijst. De rijstmeel kan je gebruiken voor het maken van o.a. koek, cake, brood en pudding.

Lees meer

Glutenvrij en biologisch volkoren havermeel van Bauckhof. Geschikt om heerlijke glutenvrije koekjes of pannenkoeken mee te bakken, of toe te voegen aan glutenvrije broodmix.

Lees meer

Dit glutenvrije zelfrijzend bakmeel van Orgran kun je in vele bakwerken gebruiken. Je hoeft geen bakpoeder meer toe te voegen, het rijst vanzelf. Dit meel is een goede basis voor een glutenvrije cake!

Lees meer

Glutenvrij amandelmeel van Peak's Free From. Amandelmeel heeft een zachte en lichtzoete smaak. Dit maakt het een zeer geschikte meelvervanger voor zoete baksels. Het meel is rijk aan vezels en eiwitten.

Lees meer

100% tapiocazetmeel of cassavezetmeel. Dit product kan gebruikt worden als bindmiddel of in bakmixen. Het meel heeft een milde smaak en zorgt voor een lekker luchtig en zacht eindresultaat.

Lees meer

Bakbananenmeel is een ideaal glutenvrij meel voor door (zoete) koekjes, broden en andere baksels, maar kan ook gebruikt worden als bindmiddel. Het meel is rijk aan zetmeel, goed voor je darmen en niet zoet.

Lees meer

Glutenvrij Quinoameel van Peak's, te gebruiken in vele recepten.

Lees meer

Kokosmeel van Peak's Free From. Kokosmeel is een vezelrijke meelvervanger die vrij zoet van smaak is.

Lees meer

Teffmeel van Peak's. Teff is glutenvrij en rijk aan vezels, mineralen en vitaminen. Gebruik het om heerlijke koekjes, cakejes, gebakjes of pannenkoeken mee te bakken.

Lees meer

Peak's - kleefrijstmeel. Kan worden gebruikt voor toetjes, cake en gebak.

Lees meer

Peak's rijstmeel. Glutenvrij rijstmeel is te gebruiken in veel verschillende recepten. Maak bijvoorbeeld heerlijke koekjes of cake.

Lees meer

Maïsmeel van Peak's. Maismeel is te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het bakken van glutenvrij maisbrood, tortilla's, polenta en meer.

Lees meer

Sorghummeel van Peak's. Glutenvrij meel om lekker pannenkoeken of brood mee te bakken.

Lees meer

Met Peak's Speculaas & Kruidnoten Mix kun je zowel het lekkerste speculaas als de lekkerste kruidnoten bakken. Hiermee maak je de Sinterklaas avondjes net even een tikkeltje gezelliger. Na bereiding van het deeg en het draaien van de balletjes, zijn de kr

Lees meer

Fijn havermeel, geschikt om glutenvrije koekjes of pannenkoeken mee te bakken. Je kunt het ook toevoegen aan een broodmix.

Lees meer

Boekweit is geen graan, maar een zaad en is geheel glutenvrij. Boekweitmeel is voor vele doeleinden te gebruiken. Maak bijvoorbeeld heerlijke koekjes, vers brood of bak er pannenkoeken mee.

Lees meer

Peak's - Boekweitmeel 5000g. Boekweit is geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor gluten en daardoor geschikt in een glutenvrij dieet. Voor het maken van heerlijke koekjes, cake, wafels, pannenkoeken en meer.

Lees meer

Bak heerlijke glutenvrije koekjes en gebakjes met de glutenvrije meelmix Mix C van Schär. Niet alleen glutenvrij maar ook erg lekker!

Lees meer